Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013

Λίγα λόγια για την έκθεση


The Beyond Love project
Οι μοναχικές σκέψεις, η ελπίδα, ο πόθος, η ένωση, το πάθος και η απώλεια του έρωτα είναι ο αέναος κύκλος πάνω στον οποίο στηρίχθηκε η έκθεση αυτή. Το σώμα αποτελεί το δοχείο και οι εκφράσεις τις εκφάνσεις της κάθε ψυχολογικής κατάστασης κάθε αλλαγής διάθεσης.

Το “
Beyond Love” υποδηλώνει το άφθαρτο- το ιδανικό μιας ιδεατής κατάστασης συναισθημάτων που δεν περιορίζεται στο χρόνο και στο χόρο και είναι δύσκολο να εκφραστεί με το όνομα κάποιου γνωστού συναισθήματος. Είναι ένα βήμα μετά τον πεζό έρωτα και την αγάπη. Είναι η ψυχολογική διάσταση που πραγματοποιείται μετά την επίτευξη αυτών των συναισθημάτων και περιλαμβάνει αυτοθυσία, εναντίωση προς τα προσωπικά θέλω και το εγώ και απόλυτη δοτικότητα.  Όπου η μόνάδα είναι αεικίνητη ενώ η δυαδικότητα δυναμική, όπου ο δεσμός δυο προσώπων γίνεται φυσική ανάγκη για την λειτουργία κάθε μονάδας, όπου υφίσταται μόνο το εσύ και το εμείς.
Η Αθηνά Κανελλοπούλου μέσα από το πρίσμα του “
Beyond Love”, που εστιάζει στην ερωτική χημεία και στα συναισθήματα για τον συνάνθρωπο-σύντοφο-συνοδιπόρο, μας παρουσιάζει την αγάπη όπως ενδόμυχα θα θέλαμε να ζούμε. Σουρεαλιστική και σχεδόν απόκοσμη. Βγαλμένη από έναν άλλο κόσμο. Ένα κόσμο όπου η αυτοολοκλήρωση έρχετει μόνο μέσα από αυτό το άπειρο συναίσθημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου